Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής Σχολή Επιστημών Υγείας - Τμήμα Ιατρικής - Πανεπιστήμιο Κρήτης
\Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου
   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέματα που αφορούν το προσωπικό του ΠαΓΝΗ

Θέματα που αφορούν το προσωπικό του ΠαΓΝΗΕπισκέπτες:

 Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

NEW ! Το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Ιατρική Φυσική.


Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες που έχουν  κατηγοριοποιηθεί σε θεματικές ενότητες. Η επιλογή των θεματικών ενοτήτων έγινε με βασικό κριτήριο την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη του ευρύτατου φάσματος της Ιατρικής Φυσικής. Η χρονική περίοδος για την παρουσίαση του συνόλου των θεματικών ενοτήτων (κύκλος) διαρκεί δύο ακαδημαϊκά έτη.

Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής απευθύνεται στους ειδικευόμενους και ειδικευμένους Φυσικούς Ιατρικής και είναι ανοικτό στους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, το τεχνολογικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους φοιτητές των τμημάτων Ιατρικής και Φυσικής. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα σεμιναρίων του τομέα Ακτινολογίας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, κάθε Δευτέρα (ώρα έναρξης 14:50).

Εκ’ μέρους όλων των μελών του εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής σας καλώ να συμμετάσχετε στις μετεκπαιδευτικές μας εκδηλώσεις και σας εύχομαι μια παραγωγική ακαδημαϊκή χρονιά.


Αναπλ. Καθηγητής Ι. Δαμηλάκης
Διευθυντής εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής


Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα (αρχείο PDF).


Ιατρική Φυσική, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, Ιωάννης Δαμηλάκης, Ακτινοβολία, Έμβρυο, Έγκυος, Οστεοπόρωση, Δοσιμετρία, Ακτινοπροστασία, Τομογραφία, Ακτινοθεραπεία, Πυρηνική Ιατρική, Ακτινοδιάγνωση, Οστική Πυκνότητα, Επεξεργασία Εικόνας, Εγκυμοσύνη, Δόση, Απεικόνιση